Kinderledikanten

Kinderledikanten zijn er in vele uitvoeringen. Voor elke slaapkamer is er een andere wens en daar hebben we verschillende kinderledikanten voor.
Voor slaapkamers waar u ruimte wilt besparen kunt u een halfhoogslapers plaatsen. U kunt de half hoogslapers aanvullen met ladenkast en bureau.
Voor degene die naast de halfhoogslapers meer ruimte onder het bed willen hebben kiezen voor een hoogslaper, of hoogslaper met bureau.
Ruimte besparende bedden zijn er ook in de uitvoering Stapelbed in 2-persoons, 3 persoons en 4-persoons uitvoeringen.

halfhoogslaper bureau, halfhoogslaper ladenkast, halfhoogslaper boekenkast, kinderledikanten, kinderledikanten, halfhoogslaper met bureau

Boxspring met opbergruimte

Daarnaast zijn er de opbergboxsprings. Deze hebben onder het matras een helel grote opbergruimte van 90x200x24. Doormiddel van een veer blijft de opbergruimte open staan. Deze uitvoering wordt geleverd met gestofeerde pocketveermatras en toppet. Als optie kunt u er een hoofdeinde of rugdeel bij bestellen. MEt ruggedeelte kan het bed als bank gebruikt worden.
Dit bed is in 1 persoons en 2 persoons verkrijgbaar.

boxspring met opbergruimte, bed met opbergruimte, bedden met opbergruimte, eenpersoonsbed met opbergruimteboxspring met lades, boxspring aanbieding, boxspring outlet, kinderledikant boxspring met opbergruimte, bed met opbergruimte, bedden met opbergruimte, eenpersoonsbed met opbergruimteboxspring met lades, boxspring aanbieding, boxspring outlet

Ledikant met lades

Voor zowel jongens als meisjes zijn er in verschillende uitvoeringen ledikanten met lades als opbergruimte. Daarnaast kan er ook een slaapla gecombineerd worden onder het bed. Dit geeft u de mogelijkheid om zowel spullen op te ruimen als een extra matras voor logees.