Muggenbeten gek wordt je ervan, hou ze tegen met molton muggenstop

Muggenbeten gek wordt je ervan. Iedereen kent het wel. Je gaat s’avonds lekker slapen en zodra je het licht uitdoet hoor je ze tevoorschijn komen. Het gezoem om je hoofd verteld je al dat als je er niks aan doet dat je met muggenbulten wakker gaat worden. Muggen zijn meesters in het verstoppen. Wanner je het licht aan doet om ze te zoeken zijn ze verdwenen. Hoe kan je voorkomen dat je niet wakker wordt onder de bulten. Wij hebben de oplossing, molton muggenstop. enstop.

Dit sloop doe je om je kussen heen en daaroverheen je kussensloop. De molton muggenstop is geïmpregneerd met een ecologische en biologisch afbreekbaar middel. Dit maakt de molton kussensloop een revolutionair kussensloop wat je tegen de muggen beschermt. Zelfs wanneer je het vele malen wast blijft de molton sloop zijn werking doen.

Werking van de molton muggenstop kussensloop

Om te zien hoe het product werkt hebben ze dit op een sample matras getest.
Dr. Graham Smal Technical Director of Insect Investigations Department Cardiff University in The United Kingdom hebben de tests gefilmd.

Het ecologische en biologisch afbreekbaar middel waar de molton mee geïmpregneerd is werd ook intensief getest door tal van onafhankelijke onderzoekcentra zoals:
-The London School of Hygiene and Tropical Medicine, UK
– School of Public Health and Tropical Medicine, Australia
– The UK National Health Service
– Faculty of Medicine, Chinese University of Hong Kong

Wetenschappelijke tests hebben ook aangetoond dat het middel waar de molton mee is geïmpregneerd, efficiënte bescherming biedt tegen nog 644 verschillende andere bacteriën en schimmels. Onder andere beschermt het tegen gevaarlijke micro-organismen zoals MSRA en de Escheria Coli.

De molton muggenstop werkt niet alleen tegen muggen en andere insecten maar geeft ook bescherming tegen schimmels en bacteriën. Doordat vele schimmels en bacteriën geen kans krijgen om zich in het kussen te nestelen is dit sloop uitermate geschikt voor mensen met astma, eczeem, hooikoorts en andere allergieën.

Iedereen die zichzelf wil beschermen tegen muggen, schimmels en bacteriën heeft nu de oplossing in handen. Deze molton trek je over je kussen. Daarover gaat het kussensloop die je regelmatig verschoont. Voordat de molton transpiratie vlekken gaat geven, kun je hem in de wasmachine op 60 graden wassen.

Wil jezelf ook beschermen tegen muggenbeten, schimmels en allergieën bestel online het sloop of kom hem in de winkel halen.