Vermoeit zijn waar ligt dat aan

Vermoeit zijn waar ligt dat aan. Het is niet alleen lastig maar het werkt ook tegen je. Slaap je niet goed, heb je lichamelijke klachten of lig je de hele nacht te piekeren. Wanneer het een samenwerking van deze drie is kom je vermoeit je bed uit. Met lichamelijke klachten slaap je niet lekker en word je moe wakker. Wanneer je niet in of door kan slapen word je moe wakker. Tijdens het wakker liggen kan je gaan piekeren wat je ook uit je slaap houd.

Waar veel mensen niet aan denken is dat het aan hun voedingspatroon kan liggen. Voeding heeft invloed op je lichaam en daardoor ook invloed op je slaap. Wanneer je niet kunt in slapen of doorslapen is het verstandig naar je voedingspatroon te kijken. Je voedingspatroon heb je zelf in de hand waardoor je gelukkig daar zelf verandering in aan kan brengen zodra je weet hoe!

Wanneer je lichamelijke chronisch klachten hebt kan je vaak ook niet goed slapen. Heb je diabetisch II, schildklierproblemen, overgewicht, fibromyalgie, darmklachten, stress, huiduitslag etc. zijn dit ook slaap stoor zenders. Zoals je ziet zijn er veel reden die de slaap kunnen storen en waardoor je vermoeit wakker wordt.

Wanneer er lichamelijk verbeteringen komen en daardoor goed kunt in en doorslapen zal je overdag energieker zijn. Doordat je slaapt zal je merken dat het in je hoofd ook rustiger wordt. Vermoeidheid bevorderd namelijk piekeren en dat zorgt weer voor slapeloosheid.

Wil je meer informatie kom op 2 mei 2019 naar de informatieavond Voeding & Lichaam in Badhoevedorp. Er wordt uitgelegd hoe je door zelf je voeding aan te passen een hoop klachten kan verbeteren en weer lekker kunt slapen. Ook krijg je een GRATIS bio-resonantie en bodyscan meting.

Meld je aan per mail onder vermelding van je naam en telefoonnummer of bel 0649938700

Ik zie je op 2 mei