Boxspring Vlak

boxspring vlak

De boxspring vlak is niet zoals zovele denken een complete set van bodem, matrassen, topper en hoofdeinde. De boxspring is een bodemdrager, het gedeelte waar uw matras op ligt. Om het comfortabelste te kunnen slapen kun je het beste kiezen voor een boxspring met veren. Deze verende bodemdrager geeft extra comfort aan het matras.

Wanneer een heel goed matras niet op de juiste bodem ligt, worden niet alle voordelen uit het matras gehaald. Er zijn verschillende kwaliteiten van boxen. Dit is ook in de prijs terug te zien. Er is de aanbieding boxspring die heel goedkoop is en in verre landen wordt geproduceerd. Daarnaast hebben we de boxen die in Nederlandse of onze buurlanden wordt geproduceerd  met Nederlandse grondstoffen. Hierdoor is deze bodemdrager een 100% Nederlands of België product.

Boxspring elektrisch

boxspring elektrisch

De mooiste matras bodem is de boxspring elektrisch. Uw matras wordt door de pocketveren in de bodem overal gelijkmatig ondersteunt. Waar het lichaam de ondersteuning nodig heeft krijgt hij dit van het pocketveer boxspring bodem.Deze elektrische uitvoering geeft u het luxste comfort die u zich kan wensen. Dit maakt de boxspring elektrisch de perfecte keus voor uw matras.

Uitvoeringen Boxspring Elektrisch

Er zijn verschillende uitvoeringen in de boxspring. De meeste elektrische boxspring hebben in hun kern volle hoogte geharde pocketveren. Er zijn ook minder hoge geharde pocketveren genoemd mini pocketveren. Deze worden gebruikt in dunnere uitvoeringen van de boxspring. Uiterlijk gezien zijn er verschillende diktes van boxspring.
Naast de diktes van boxspring is er ook de keus om een boxspring met of zonder plint te kiezen. Voor het ligcomfort maakt dit niks uit, het is een keus voor het uiterlijk.

De opbouw van een boxspring is heel belangrijk. Waar u op moet letten is het frame, de geharde veren en schuimen van kwaliteit.
-De boxspring frame is het stevigste als dit van een degelijk houten of gehard stalen uitvoering is gemaakt (niet een ijzeren frame of een vierkanten houten omranding zonder goede verankering of houten bodem erin.
-Geharde veren in een boxspring of een pocketveer matras zijn heel belangrijk. Wanneer een boxspring of pocketveer matras geen geharde pocketveren heeft, is de kans groot dat u binnen 2 jaar een veer heeft die verzakt of gesprongen is. Hele interessante goedkope aanbiedingen kunnen daardoor wel eens achteraf gezien een miskoop zijn.
-De boxspring heeft een afdeklaag voordat hij gestoffeerd wordt. Het is noodzakelijk om de afdeklaag van een A-kwaliteit schuim te gebruiken. B en C kwaliteiten kunnen binnen één tot twee jaar gaten in de box afdeklaag krijgen.

Boxspring elektrisch hoog-laag

hoog-laag boxspring

De boxspring elektrisch hoog-laag  uitvoering geeft de mogelijkheid om niet alleen het hoofde en voetgedeelte te verstellen maar ook de gehele boxspring in hoogte te verstellen. Dit heeft als voordeel dat je de uitstap hoogte zelf kunt instellen. Deze uitvoering wordt ook vaak gebruikt voor personen die langduriger in bed moeten verblijven en deze hoog-laag mogelijkheid nodig hebben voor bijvoorbeeld verzorging aan bed.

Trendelenburg

Naast de hoog en laag mogelijkheid heeft deze boxspring ook de trendelenburg mogelijkheid. De boxspring elektrisch hoog-laag uitvoering kan ook geleverd worden met wielen onder het frame. Dit geeft de mogelijkheid om het bed te
verrijden.

Het mooie van het hoog-laag systeem is dat je kunt kiezen voor één vlakke of verstelbare uitvoering met daarnaast één boxspring verstelbaar met hoog-laag uitvoering. Zo kan ieder zijn eigen boxspring uitvoering kiezen.

Boxspring met opbergruimte

Wilt u een boxspring met opbergruimte is complete set de oplossing. De gestoffeerde box leverd een mooie opbergruimte. Daarop zit een pocketveermatras gemonteerd met daarop een topper . Comfort, luxe en ruimte is in dit bed samengevoegd.

Deze boxspring is in de maat 140×200 | 160×200 |180×200 |90×200 |100×200
Inclusief topper en keus in hoofdeinde.
Verschillende kleur keuzen

opbergboxspring met lade
opbergboxspring met lade
opbergboxspring met lade
opbergboxspring met lade
opbergboxspring hoofdeinde
opbergboxspring hoofdeinde

Lattenbodem

Lattenbodem

De Lattenbodem is er in heel veel uitvoeringen. We hebben vaste lattenbodem en elektrisch verstelbare lattenbodem. De verstelbare bodems zijn er in hoofd en voet verstelbaar maar tevens met extra nek verstelling en varianten hierop. Naast de diverse verstellingen hebben we ook nog de indeling voor de zones. Dit wil zeggen dat er een comfortabele schouder zone en een stevigere heup zone geleverd kan worden op diverse lattenbodems. De wat betere lattenbodems hebben ook midden indelingen waarmee u de lattenbodem iets soepeler kunt indelen als u dit wenselijk vindt. Anders om kunt u natuurlijk ook de instelling wat steviger maken.

Lattenbodem Reflextion

lattenbodem instelbaar

De lattenbodem Reflexion kan persoonlijk op lichaamsgewicht en lichaamsvorm worden ingesteld. Deze unieke bodem heeft al zijn lat houders verstelbaar in soft of stevig.
Daarnaast kunnen voeten, knieën, lumbale en nek zones door middel van de latten in hoogte te verstellen in vijf verschillende hoogtes in te stellen. Door de hoogte instelling kunt u de Reflexion lattenbodem zo persoonlijk instellen dat elk lichaamsdeel naar voorkeur zijn ondersteuning kan krijgen. Dit is in de lattenbodems uniek.

De latten zijn gemaakt van kunststof versterkt met glasvezel en voorzien van extra ventilatie-openingen. Door de combinatie van kunststof met glasvezel zijn de latten onverwoestbaar. De totale hoogte van de lattenbodem is 10 cm.

De Refexion lattenbodem heeft zoveel mogelijkheden. Het ligcomfort is hierdoor optimaal. De Reflexion is van onverwoestbare materialen geproduceerd. Hierdoor zorgt de bodem voor een perfecte keus om op te slapen.

Naast de vlakke uitvoering van de Reflexion lattenbodem is er ook een elektrisch verstelbare uitvoering. De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard voorzien van een knieknik, neksteun, spanningsbegrenzer en noodstroom accu.

Een mooie slaapcombinatie is de 100% natuurrubber latexmatrassen. Deze slaapcombinatie garandeert u een uitgeruste nachtrust