Zorgbedden Hoog-Laag

hoog-laag boxspring

Zorgbedden hoog-laag zijn er in verschillende uitvoeringen. In  boxspring, als inzet hoog-laag en als ledikant met hoog-laag. Buiten de elektrische verstelbare functie en de elektrische hoog-laag funtie zijn er ook uitvoeringen met trendelebrug.

zorgbedden hoog-laag
zorgbedden hoog-laag
zorgbedden hoog-laag
zorgbedden hoog-laag

Hoog-Laag inbouw systeem

Dit hoog-laag systeem is geschikt om in veel ledikanten te plaatsen. Er kan een lattenbodem of spiraalbodem op geplaatst worden. In breedte is hij geschikt voor  80 cm tot 120 cm.
Draagvermogen 750 kg. Hefvermogen ca. 300 kg.
Afmeting in laagste stand (lxbxh) 92 x 80 x 28 cm.
Afmeting in hoogste stand (lxbxh) 92 x 80 x 67 cm.

 
zorgbedden hoog-laag
zorgbedden hoog-laag

Zorgbedden Hoog-Laag

Zorgbedden hoog-laag
Zorgbedden hoog-laag
Zorgbedden hoog-laag
Zorgbedden hoog-laag
Zorgbedden hoog-laag
Zorgbedden hoog-laag

Zorgmatrassen

zorgmatras hrc koudschuim

Er zijn verschillende materialen die er gebuikt worden voor zorgmatrassen. Daarnaast is er een ruime keus in uitvoeringen. Zowel in maten als in hoogte van het matras. Daarnaast is er een keus in verschillende tijken. Mogelijk zijn ook incontinentie tijken of molton met ademende waterdichte onderlaag. Belangrijk is om te weten waar een matras aan moet voldoen. Hoeveel uur ligt een persoon op bed en moet er rekening gehouden worden met doorliggen.

Hrc Koudschuim

Aan te bevelen matras is het hrc koudschuim matras met de Viscopore afdeklaag. Dit matras wordt veel in ziekenhizen en zorginstellingen gebruikt. Het materiaal heeft weinig te leiden als er meer dan 8 uur op gelegen wordt waardoor het ligcomfort niet achteruit gaat. 
Zowel de koudschuim als het visco elastische schuim is een opencellige structuur wat ervoor zorgt dat warmte goed kan verdwijnen in het matras. Er is daardoor geen warmte ophoping die transpireren voorkomt.

Het matras is vele maten en hoogtes te krijgen en met eventueel incontinentie tijk.

Latex natuur matras

Naast het Hrc-koudschuim matras is er ook een volkern natuur latexmatras. Dit matras is er in 4 verschillende hardheden voor elk comfort. Dit natuurproduct kan in zijn soft uitvoering toch een hoog gewicht dragen. Hierdoor kan een persoon die wat zwaarder is maar pijn heeft in zijn lichaam toch zacht liggen. 

Wanneer het zorgmatras in een ledikant geplaatst wordt met een uitvalbescherming is het belangrijk dat het matras niet boven de uitval bescherming uitkomt.