Matrassen

Matrassen zijn een heel belangrijk onderdeel van ons leven. Gemiddend slapen wij 8 uur per dag. Om uitgerust wakker te worden is daar een goede nachtrust voor nodig. Het matras speelt daar een grote rol in. Het is belangrijk om op het juiste matras te slapen.

Welk matras

Er zijn vele uitvoeringen van matrassen. Dit maakt het soms moeilijk om te weten welk matras geschikt.
Tip 1, ga in de ochtend als het lichaam uitgerust is een matras uitzoeken. Dan is het gevoel in het lichaam het neutraalste. Met een moe lichaam voelt namelijk alles lekker.
Tip 2, stel van te voren een budget vast. Bezuinig niet op een matras maar ga zeker geen matrassen uitproberen die financieel niet haalbaar zijn. Dit geeft allen teleurstellingen.
Tip 3, verteld de adviseur aan welke eisen het matras moet voldoen en houd rekening met bijvoorbeeld gevoeligheid voor transpireren.
Tip 4, laat technische verhalen niet de doorslag geven. Lig op een matras en voel wat het lichaam verteld. Die zegt namelijk of het wel of niet lekker ligt.

Persoonlijk instelbaar matras

Het matras waar 95% van de mensen goed op slaapt is het persoonlijk instelbaar matras. De naam zegt het al, dit matras kan op ieder zijn persoon ingesteld worden. Per 15 cm kan de instelling aangepast worden zodat op elk deel van het lichaam de druk steviger of soepeler aangepast kan worden. Dit kan ook na aanschaf van het matras als het matras al thuis is. Het matras is van koudschuim geproduceerd, dit heeft een lange levensduur en weinig tot geen kuilvorming. Er is voor ieder persoon de mogelijkheid om dit matras te ervaren. Daarvoor is er gekozen voor 2 prijsklasse zodat u perfekt kunt slapen.

matras persoonlijk instelbaar, matrassen, pocketveermatras

Er zijn twee uitvoeringen van het persoonlijk instelbaar matras. Dat is de 1-Laags uitvoering en de 2-Laagsuitvoering. De hardheid wordt ingesteld door de soft of de stevige tubes. Geen tube is soft. De soft tube instevoeren geeft medium. De stevige tube invoeren geeft stevig. Heeft u de 2-Laags uitvoering kunt u de soft nog extra soft maken en de stevig nog extra stevig instellen. Wilt u dit ervaren kom langs in de winkel.

1-Laags instelbaar matras

persoonlijk instelbaar matras, matrassen

2-laags instelbaar matras

matras persoonlijk instelbaar, matrassen, pocketveermatras