Bed textiel wordt op het matras geplaatst om comfortabel op uw matras te kunnen slapen. Onder bed textiel vallen dekbedden, kussens, moltons, onderlakens en 3-D moltons. Wanneer u uw bed textiel aanpast op uw matras dan is slapen een feest en wordt u uitgerust wakker. Daarnaast is het aan te bevelen bed textiel die van natuurproducten zijn geproduceerd te kiezen zodat u het beste heeft. Het voordeel van natuurproducten is dat het beter vocht opneemt, afvoert en reguleert.

Butterfly gezondheidskussen

Butterfly kussen, 100% latex, subliemslapen

Het Butterfly gezondheidskussen is van 90% natuurlatex en voorzien van een nekrol die wordt gevormd vanuit de kern van het gezondheidskussen. Het kussen is gegoten uit een uiterst zachte en elastische kwaliteit natuurlatex. De natuurrubber wordt gemaakt van latex (melksap) van de rubberboom. Latex kunnen onderscheiden in twee kwaliteiten. Synthetisch, een aardolie product, en natuurlatex.  Natuurlatex onderscheidt zich door een veel grotere elasticiteit.  Ook zijn er combinaties mogelijk tussen beide latexsoorten.

 

Silvana Support gezondheidskussen

Silvana Support gezondheidskussen

Het Silvana Support gezondheidskussen is ontwikkeld samen met fysiotherapeuten. Het kussen is in 6 uitvoeringen waardoor er voor elke bouw, persoonlijke voorkeur een kussen is. Dit kussen moet passen bij de bouw van je lichaam maar ook zeker in samenwerking met je matras. Een harder matras vraagt om een hoger kussen. Een zachtermatras waar je dieper in weg zakt vraagd om een lager kussen. Waar je ook rekening mee moet houden is of je een rug-zij of buikslaper bent. 

Kinder kussen

kinderkussen, mijn eerste kinderkussen

Het kinderkussen is speciaal ontwikkeld. Zoals volwassenen hun kussen uitkiezen naar aanleiding van postuur en lighouding moet dit ook voor een kind. Wanneer een kind voor het eerst op een kussen gaat slapen is het belangrijk dat hij/zij de juiste houding heeft.

Het kussen is laag en heeft een rits in de sloop. Hierdoor kunt u de hoogte zelf bepalen. Over het kussen zit een 3D-sloop. 3D is een materiaal die ervoor zorgt dat het lichaam niet meteen in contact komt met het product. Hierdoor kan warmte en kou goed gereguleerd worden. Ook transpiratie vocht komt niet rechtstreeks in contact.

Hoofdkussen met rits

Hoofdkussen met rits

Hoofdkussen met rist is een kussen die je zelf naar comfort kan invullen. Door de rist is het eenvoudig vulling uit het kussen te halen zodat de gewenste hoogte ingesteld wordt.

Mocht de hoogte of hardheid niet naar wens zijn kan dit gemakkelijk weer veranderd worden. Dit doe je  door er meer in te doen  of minder uit te halen.

Molton kussensloop

Molton kussensloop zorgt ervoor dat je kussen schoon blijft. Transpiratievocht, huidschilfers, haren en haarvet komt niet rechtstreeks via je kussen sloop in het kussen terecht. HEt molton kussensloop is er om dit op te vangen zodat ook huisstofmij en andere bacterienen niet in het kussen gaan leven. Tevens zorgt het ervoor wanneer je het molton kussensloop regelmatig wast dat je kussen niet geel wordt.

Molton kussensloop Butterfly

molton kussensloop butterfly

Molton Kussensloop Butterfly is geproduceerd van de beste kwaliteit 100% gebreide katoen. Dit is de  ideale bescherming voor je Butterfly gezondheidskussen. 
• Pool 100% katoen
• Stretch kwaliteit
• Uitermate geschikt voor kussens
• Zware kwaliteit van 350 gram/m2

Molton kussensloop Silvana Support

molton kussensloop silvana support

De molton kussensloop Silvana Support heeft dezelfde vorm als het kussen. Het 100% katoenen sloop is behandeld met Sanitized hetgeen beschermt tegen huisstofmijt. 

Door de molton kussensloop Silvana Support te gebruiken over het kussen verleng je de levensduur van het kussen. Tevens bijlijft het kussen langer schoon.

De molton doet zijn werk het beste als hij regematig wordt gewassen.

Molton kussensloop standaard 60x70

molton kussensloop standaard 60x70

Een molton kussensloop over je kussen plaatsen is voor iedereen aan te raden. Het zorgt ervoor dat het eerste transpiratievocht wordt opgevangen. Daarnaast worden huidschilfers en haren tegengehouden om in het kussen te komen. 

Wanneer je regelmatig je molton wast zal je kussen minder snel vergelen.

Molton Tencel waterdicht ademend anti-allergisch

molton kussensloop tencel waterdicht anti-allergisch

Molton Tencel waterdicht ademend anti-allergisch is de king onder de moltons. Deze molton beschermd je product, neemt goed vocht op maar laat dit niet door aan het product waar het op ligt. De Molton Tencel waterdicht ademend anti-allergisch zorgt ervoor dat vocht, huidschilfers, haren, vet niet in je kussen, matras of dekbed kan komen. Hierdoor heeft huissofmijt geen kans om te leven en is je kussen, matras of dekbed huissof vrij. Ideaal voor alergische mensen. Maar zeker ook omdat de levensduur van je kussen, matras en dekbed worden verlengt.

Molton Anti Mosquito

Molton muggenstop is de perfecte molton voor jouw wanneer je veelvuldig wordt gebeten door muggen. Deze molton heeft een ecologische behandeling. Bewezen is dat de muggen niet in de buurt komen.

Het is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van  astma, eczeem, hooikoorts en andere allergieën. Daarnaast  werkt de behandeling ook tegen 644  bacteriën en schimmels waaronder de MSRA en de Escheria Coli.

Kussensloop

Een kussensloop zit over een hoofdkussen om deze schoon te houden. Dagelijks verliezen we tijdens het slapen transpiratie vocht, huidschilfers, haren en het vet en vuil wat in het haar zit. Ook zijn er kussenslopen in de vorm en maat van de kussens die niet de standaard 60×70 maat hebben.   Om een kussen goed hygienisch te houden en antibacterieel heb je niet genoeg aan een kussensloop. Voor de mensen die allergische zijn is er het Molton tencel waterdicht ademend er. Deze molton houd vocht, huidschilfers tegen zodat die geheel neit in het kussen terecht kunnen komen. Daarnaast zijn er moltons in de vorm en maat van de kussens. 

Kussensloop Butterfly katoen gebreid

kussensloop butterfly katoen gebbreid

Kussensloop Butterfly katoen gebreid is supper felxibel. Dit komt doordat de 
gebreide stretch is vervaardigd uit 95% Egyptische MaKo katoen en 5% Elastan. Doordat er elestan is meegeweven komt het sloop steeds in zijn orginele vorm terug en gaat niet lubberen.

Het kussensloop butterfly katoen gebreid heeft aan de zijkant een rits. Hierdoor blijft het kussen mooi op zijn plaats in de sloop.

Kussensloop Butterfly percal

kussensloop butterfly_percal

Kussensloop Butterfly percal is een sloop van 100% percal katoen. Dit sloop voelt supper zacht aan en is er in 2 kleuren.

Het sloop is er in wit percal katoen en in ecru percal katoen.

Buiten dat het zacht aanvoelt  is heeft dit sloop een hoog  absorptievermogen en gaan langdurig mee.

Kussenslopen zijn geschikt voor alle kussen in ons assortiment.

Kussensloop Silvana Support

Kussensloop silvana support

Kussensloop Silvana Support is geschikt voor alle Silvana schouder contour kussen die taps toelopen. Het Kussensloop is van 100% katoenen en drie verschillende kleuren. De kleuren zijn wit, antra en zand

Doordat het precies hetzelfde model is als het kussen past het perfect. Het sloop heeft een  ritssluiting en heeft ingestikte hoeken zodat het perfect om het kussen past.

Dekbedovertrek

Dekbedovertrekken zijn er in heel veel verschillende designe’s maar ook van vele verschillende stoffen gemaakt.
Elke stof heeft zo zijn voordeel die bij het dekbedovertrek uitgelegd zal worden. 

Dekbedovertrek Linnen

Dekbedovertrek loulou, pasion for Linen, Housinstyle

Dekbedovertrek Linnen is een speciaal product waar je van moet houden. Daarnaast geeft dit geweldige product met zijn natuurlijke kreukt een stoere, bohemian uitstralingen. Deze dekbedovertrekken moet je niet strijken maar mag natuurlijk wel als je dit wilt.

Linnen wordt geproduceerd uit vlas van de vlasplant. Daarnaast s het een 100% natuurlijk product die op ecologische manier is bewerkt. 

Dekbedovertrek Linnen hebben aan de bovenkant linnen en aan de onderkant van het dekbedovertrek katoen satijn.

 

Dekbedovertrek Fisagio

Dekbedovertrekken zijn er in verschillende designes en stoffen. De meeset luxste stoffen zijn Percal katoen, Satijn katoen, Tencel en Linnen. 

InterieurParfum

Interieurparfum Cereria Molla

InterieurParfum bevorderd je stemming. Wanneer je een heerlijke InterieurParfum geur die bij je past subtiel in je omgeving ruikt helpt dit mee aan hoe jij je voelt. Creër een prettige omgeving in je woon, slaap en werkomgeving met de heelrijks geur Tea & Lemongrass.