Boxspring elektrisch

De mooiste matras bodem is de boxspring elektrisch. Uw matras wordt door de pocketveren in de bodem overal gelijkmatig ondersteunt. Waar het lichaam de ondersteuning nodig heeft krijgt hij dit van het pocketveer boxspring bodem.Deze elektrische uitvoering geeft u het luxste comfort die u zich kan wensen. Dit maakt de boxspring elektrisch de perfecte keus voor uw matras.

Uitvoeringen Boxspring Elektrisch

Er zijn verschillende uitvoeringen in de boxspring. De meeste elektrische boxspring hebben in hun kern volle hoogte geharde pocketveren. Er zijn ook minder hoge geharde pocketveren genoemd mini pocketveren. Deze worden gebruikt in dunnere uitvoeringen van de boxspring. Uiterlijk gezien zijn er verschillende diktes van boxspring.
Naast de diktes van boxspring is er ook de keus om een boxspring met of zonder plint te kiezen. Voor het ligcomfort maakt dit niks uit, het is een keus voor het uiterlijk.

De opbouw van een boxspring is heel belangrijk. Waar u op moet letten is het frame, de geharde veren en schuimen van kwaliteit.
-De boxspring frame is het stevigste als dit van een degelijk houten of gehard stalen uitvoering is gemaakt (niet een ijzeren frame of een vierkanten houten omranding zonder goede verankering of houten bodem erin.
-Geharde veren in een boxspring of een pocketveer matras zijn heel belangrijk. Wanneer een boxspring of pocketveer matras geen geharde pocketveren heeft, is de kans groot dat u binnen 2 jaar een veer heeft die verzakt of gesprongen is. Hele interessante goedkope aanbiedingen kunnen daardoor wel eens achteraf gezien een miskoop zijn.
-De boxspring heeft een afdeklaag voordat hij gestoffeerd wordt. Het is noodzakelijk om de afdeklaag van een A-kwaliteit schuim te gebruiken. B en C kwaliteiten kunnen binnen één tot twee jaar gaten in de box afdeklaag krijgen.

Boxspring stoppers

Wanneer u kiest voor een elektrische uitvoering van ee boxspring moet het matras op zijn plaats blijven als u het hoofdeinde omhoog zet. Dit kan op verschillende manieren. De meest voorkomende manier is een voet-stop. Dit is een beugel die gestoffeerd kan worden en die zit aan het voeteinde van het bed en houd het matras tegen. Daarnaast kan er ook een anti-slip in de boxspring gestoffeerd worden waardoor het matras op zijn plaats blijft liggen. Mocht de anti -slip niet in de boxs gestoffeerd zijn hebben we ze als box-stop los verkrijgbaar.

boxstop

Boxspring elektrisch hoog-laag verstelling

In de elektrische uitvoering van de boxspring is er ook een uitvoering die in hoogte en laagte versteld kan worden. Dit heeft als voordeel dat u de uitstap hoogte zelf kunt instellen. Deze uitvoering wordt ook vaak gebruikt voor personen die langduriger in bed moeten verblijven en deze hoog-laag mogelijkheid nodig hebben. Naast de hoog en laag mogelijkheid heeft deze boxspring ook de trendelenburg mogelijkheid. De boxspring elektrisch hoog-laag uitvoering kan ook geleverd worden met wielen onder het frame. Dit geeft de mogelijkheid om het bed te
verrijden.
Het mooie van het hoog-laag bed is dat u kunt kiezen voor één vlakke of verstelbare uitvoering met daarnaast één boxspring verstelbaar met hoog-laag uitvoering. Hieronder hebben we een voorbeeld geplaatst.

Boxspring elektrisch hoog-laag uitvoering trendelenburg anti trendelenburg
Boxspring elektrisch hoog-laag uitvoering trendelenburg anti trendelenburg
Boxspring elektrisch hoog-laag uitvoering trendelenburg anti trendelenburg

Boxspring elektrisch hoog-laag uitvoering trendelenburg anti trendelenburg