Butterflykussen

Elk Butterflykussen heeft de eigenschap om ongeacht de vorm en gewicht van uw hoofd een gelijkmatige ondersteuning te geven. De nekwervels worden zodanig ondersteund dat zenuwbanen beter tot rust komen. Dit gebeurt dankzij een ingenieus nekrol systeem binnenin de hoogwaardige natuurrubber kussen kern. Traditionele hoofdkussens ondersteunen vaak op de verkeerde plaats. Daardoor ontstaat tijdens de slaap een te sterke belasting van uw hals- en borstwervels. Ook de hoogte van het kussen kan pijnlijke schouders, nekklachten of andere ongemakken veroorzaken. Kies daarvoor altijd de juist hoogte qua kussen.

De maatvoering van het Butterfly kussen, 40 bij 60 cm, is afwijkend van de standaard kussenmaat 60 bij 70 cm. De meeste matrassen zijn voorzien van een schouder comfort zone. Deze begint 40 cm vanaf de bovenzijde van de matras. Het Butterfly kussen sluit hier optimaal op aan en maakt van de matras en het kussen één slaapsysteem. Daarnaast ontstaat er meer ruimte in bed. Zo is het niet altijd noodzakelijk om tot aanschaf over te gaan  van een extra lang en duurder bed.

Welk butterfly kussen moet ik kiezen.

Sluit uw hoofdkussen wel aan bij uw persoonlijke behoeften? Zelfs ‘speciale’ hoofdkussen dwingen uw hoofd en hals nog in een bepaalde stand. Het butterfly hoofdkussen is afgestemd op uw individuele maten en wensen. De butterfly valt onder de gezondheidskussens. Er is voor elk postuur de juiste hoogtes zoals 9 cm, 12 cm en 14 cm te krijgen is. In de winkel kunt u de verschillende hoogtes en hardheid uit proberen.
De gepatenteerde vormgeving van Butterflykussens is tot stand gekomen uit onderzoek naar een goede slaaphouding in combinatie met aangenaam slapen. Omdat elk mens verschil qua postuur is het kussen in diverse hoogtes en hardheden. Zo is er voor elke schouderbreedte en matrastype een Butterfly kussen leverbaar. Subliem Slapen slaapspecialist geeft u advies zodat u de juiste uitvoering van dit unieke hoofdkussen kunt kiezen.

Butterflykussen, gezondheidskussen, butterfly kussen, latex kussen

Butterfly kussen en allergieën

Allergieën zijn vervelend om mee te leven. Huisstofmijt is een van de grote boosdoeners voor veel mensen. Het butterflykussen is uitermate geschikt voor mensen die allergieën hebben. Natuurrubber is hygiënisch, anti-allergisch en anti-statisch.