Cilma Comfort matras

Het Clima Comfort matras is van een hoogwaardig regulerend schuim geproduceerd. Ieder mens heeft zijn eigen persoonlijke slaapvoorkeur, slaapgewoonten, postuur en conditie. Het Clima Comfort matras voldoet aan deze wensen. Het matras is opgebouwd uit Hrc schuim wat weinige onderhevig is aan warmte en druk waardoor gedurende de nacht uw matras in optimale vorm blijft.

climacomfort Hrc matras

Het Clima Comfort matras gaat onder de naam:
ClimaComfort st1000 matras,
ClimaComfort st2000 matras,
ClimaComfort st3000 matras,
ClimaComfort st4000 matras,
Het matras is opgebouwd uit HRC matras schuimen EvoPore®, ViscoPore®, en is afgedekt met Climafoam® (Watergel®) wat een heerlijk comfortabel koel ligcomfort geeft. Dit zorgt ervoor dat u nooit meer warm of vochtig op een traagschuim matras ligt.
De ViscoPore® en Evopore® is een innovatieve technologie met subliem slaapcomfort. Deze technologie is in Zwitserland ontwikkeld en uitvoerig getest. Subliem Slapen werkt al sinds 2012 met dit Zwitsers HRC matrasschuim ViscoPore en EvoPore en heeft vele tevreden klanten hierop slapen.

MaXtras heeft matrassen met EvoPore en ViscoPore onder de naam ClimaComfort matras. Dit ClimaComfort matras is afgedekt met de Climafoam® (Watergel®) wat een continuiteit in uw warmte regulatie garandeert.
De collectie bestaat uit:
Uitwisselbare matrassen doordat ze allemaal dezelfde hoogte hebben 25 cm.
Actieve klimatiserende werking van de toplaag, Climafoam® (Watergel®)
Aangenaam slaapklimaat,
Optimale ventilatie voor goed gereguleerde vochthuishouding,
Ergonomisch vormgegeven,
Drukverdelend,
Afneembare, uitwasbaren matrashoes met Thermo-gel® finish Zwitserse innovatie,
Hollands vakmanschap,
Onderhoudsarme matrassen die u niet hoeft te keren.

ClimaComfort matras st4000 opgebouwd uit:

Climafoam® (Watergel®)l, ViscoPore SAF 4515, EvoPore SAF 5320, EvoPore HRC 100p, Pocketveer, EvoPoreHRC 150p

Clima Comfort matras st4000, climacomfort matras

Clima Comfort matras st3000 opgebouwd uit:

Climafoam® (Watergel®), ViscoPore SAF 4515, EvoPore SAF 5320, EvoPore HRC 100p, EvoPoreHRC 150p

Clima Comfort matras st3000, climacomfort matras

Clim aComfort matras st2000 opgebouwd uit:

Climafoam® (Watergel®), EvoPore HRC 100p, pocketveer, EvoPoreHRC 150p

Clima Comfort matras st2000, climacomfort matras Climafoam® (Watergel®), EvoPore HRC 100p, pocketveer, EvoPoreHRC 150p

ClimaComfort matras st1000 opgebouwd uit:

Climafoam® (Watergel®), EvoPore HRC 100p, EvoPoreHRC 150p

Clima Comfort matras st1000, climacomfort matras

 

Climafoam® (Watergel®).

ClimaComfort gebruikt Climafoam® (Watergel®) in haar matrassen. Dit is een innovatief klimatiserend matrasschuim op waterbasis met een extreem elastische en open celstructuur. Climafoam® (Watergel®) zorgt voor regulering van lichaamswarmte en een constant, aangenaam slaapcomfort.

Een ClimaComfort matras biedt de oplossing wanneer u het te warm heeft in bed. Het Climafoam® (Watergel®) zorgt voor regulering van lichaamswarmte. Via de open celstructuur wordt de lichaamswarmte afgevoerd waardoor uw lichaamstemperatuur daalt. U kunt de klimatiserende werking van de Climafoam® (Watergel®) in de toplaag voelen wanneer u uw hand er even op laat rusten. De warmte van uw hand wordt snel afgevoerd en de omgeving rond uw hand neemt uw lichaamstemperatuur aan. Climafoam® (Watergel®) koelt als het warm is.

Het ClimaComfort matras is een uitkomst wanneer u het altijd koud heeft in bed! Naast het afvoeren van lichaamswarmte is het Climafoam® (Watergel®) ook geschikt wanneer u ’s nachts koud heeft. Het Climafoam® (Watergel®) neemt uw lichaamstemperatuur aan en geleidt deze over het gehele matrasoppervlak. Met een ClimaComfort matras zult u geen last meer hebben van koude voeten in bed en slaapt u heerlijk!

De klimatiserende werking van Climafoam® (Watergel®)wordt geoptimaliseerd door de Thermo-gel® finish matrashoes. De matrashoes maakt direct contact met uw huid en zorgt voor geleiding van lichaamswarmte naar de Climafoam® (Watergel®), welke vervolgens in werking treedt en lichaamswarmte reguleert.

pyramide