De Hybrid

De Hybrid is het meest innovatieve  verstelbare slaapsysteem. Dit bed biedt u al het slaapcomfort die u wenst. Het bed kan volledig elektrisch versteld worden, heeft een pull-back systeem en kan zelfs in volledige zit-stand worden gezet. Daarnaast heeft het een hoog-laag verstelling waardoor ook een trendelenburg en anti trendelenburg houding mogelijkheid heeft.

De Hybrid,  De Hybrid Zorgbed & De Hybrid Relax zijn ontwikkeld met de modernste technieken. Technologie en creativiteit in design vormen samen de basis voor dit fanatische bed met zijn optimale ergonomie, luxe en techniek, maakt het bed uniek in zijn soort.

Het systeem heeft een onverwoestbare stalen frame, dat zo veel meer mogelijkheden heeft dan welk ander bed ook, biedt u het comfortabelste ligcomfort dat u zich kunt wensen. Dit bed is het pronkstuk in uw slaapkamer. U kunt het systeem inbouwen in een ledikant naar keuze of stand-alone neerzetten in combinatie met een galant hoofdbord om het geheel compleet te maken.
Wanneer u op dit systeem het persoonlijk instelbaar matras combineert bent u gegarandeerd van het optimaalste lig en slaap comfort wat u zich maar kan wensen. Hiernaast is er voor personen die langer in bed moeten door brengen het decubitus matras. Dit drukverlagend matras zorgt ervoor dat u 24 uur gelijkmatig wordt ondersteund.

Klik op de foto om verschillende mogelijkheden van “De Hybrid” te zien.

hoog laag bed, hooglaag bed, thuiszorgbed, anti decubitus matrassen, decubitus matras

Standaard mogelijkheden van de Hybrid.
-De Hybrid is volledig elektrisch verstelbaar.
-Pull back systeem.
-Leverbaar met design legs of caster wielen voor de zorguitvoering.
-Tot 400 kg belastbaar in verstelde uitvoering.
-Massage systeem.
-Draadloze afstandsbediening met mogelijkheid tot bediening via tablet of telefoon.
-Back-up batterij voor bediening bij een stroomstoring.
-Maat 0,98 breed t/m 180 breed
Extra
-Hoog-laag  systeem met 400 kg lift vermogen.
-Vijfde motor 24 volt volledig computer gestuurd.
-Trendelenburg en anti-trendelenburg verstellen.

Opties:
-Hoofdeinde in verschillende breedtes, hoogtes en stoffen
-Stoffering van de dekborden in verschillende stoffen
-Uit-val bescherming “design safty rail”
-Uitstap verlichting

De hybrid zorgbed

De Hybrid zorgbed heeft alle mogelijkheden die de “De Hybrid” heeft. Voor degene die hulp van het bed nodig heeft om het zich comfortabel te maken en voor degene die vele uren in bed moet doorbrengen is de hybrid zorgbed geen luxe maar een must. Het grootste voordeel van dit zorgbed is dat het er niet uitziet als een zorgbed maar als een modern gestyled design bed.
Mocht u een klassiekere uitstraling wensen dan kan dit systeem ook in een ledikant geplaatst worden.

De hybrid zorgbed geeft u door de toevoeging van een Hoog-Laag systeem de mogelijkheid om op gewenste hoogte in en uit te stappen. Op gewenste hoogte verzorging te ontvangen en daarnaast is het ook een voordeel als u visite heeft, dat u op gelijke hoogte met hun kunt zitten of liggen. Als ze staan kan het bed hoger, als ze zitten kunt u zich met één druk op de knop aan hun zithoogte aanpassen.
Het elektrisch verstelbare gedeelte geeft u de vrijheid en comfort die u nodig heeft gedurende de dag.

De vier programmeerbare geheugenstanden zorgen ervoor dat u heel eenvoudig de door u gewenste comforthouding kunt instellen.
Heeft het lichaam soms hulp nodig om in andere houdingen te liggen die in een conventioneel bed niet mogelijk zijn, dan heeft de Hybrid de mogelijkheid om bijvoorbeeld een trendelenburg of anti-trendelenburg evenals de mogelijkheid om het bed in een stoelpositie te verstellen waardoor u makkelijk kunt in-en uitstappen. In een normale zithouding een boek lezen of televisie kijken is vanzelfsprekend in dit bed. Als u de stoel stand gebruikt in combinatie met de hoog/laag dan kunt u ook weer over de vensterbank naar buiten kijken.