Hardside waterbed

Een hardside waterbed werd ongeveer 35 tot 40 jaar geleden voor het eerst verkocht. In 1988 kwamen de eerste uitvoeringen van een softside waterbed. Toch hebben jaren lang de hardside waterbed uitvoeringen nog goed in de markt gestaan. Langzamer had verdwenen de hardside waterbedden en kwamen er meerder uitvoeringen van softside waterbedden. De softside is er nu in een standaard uitvoering een split en een boxspring waterbed. U ziet het waterbed gaat met zijn tijd mee. Was het 35 jaar geleden nog een bewegelijke waterzak is het nu een boxspring waterbed die geheel stil kan liggen. Hij kan stil liggen maar hoeft niet.

hardside waterbed, waterbed, watermatrassen, onderdeken waterbed, waterbed leegpompen, waterbed lek, waterbedconditioner, waterbed vullen

Hardside waterbed onderdelen

Omdat de hardside al zo sinds 1995 langzaam werd vervangen door softside waterbedden zijn er niet veel waterbedden winkels die nog onderdelen voor de hardside kunnen leveren.
Subliem Slapen heeft de veiligheidskuipen, verwarmingen, onderdekens en plinten op voorraad. De watermatrassen laten we op verzoek voor u maken.

Hardside ombouwen naar softside

Wanneer u van uw hardise naar een softside wilt overstappen kan dit vrij simpel. U kunt uw ledikant behouden wanneer u dat wens. Wilt u uw ledikant niet behouden kunt u wel de bodemplaten en gewichtsverdelends gebruiken voor de softside. U schaft dan een nieuw matras, veiligheidskuip, onderdeken en schuimranden aan. U behoud uw onderbouw en verwarmingselement. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt kunnen u alle mogelijkheden op uw persoonlijk afstemmen.

Wat zijn de mogelijkheden voor Hardside waterbedden

Wanneer u een hardside waterbed heeft en deze lek is of er een ander onderdeel aan vervanging toe is zijn er verschillende mogelijkheden.
-U kunt het waterbed onderdeel vervangen
-Wanneer uw watermatras lek is deze vervangen door het waterbed leeg te pompen en het nieuwe matras te vullen. vergeet niet als u uw watermatras weer vult om er een straf conditionerwaterbed toe te voegen. Dit voorkomt dat u lucht, stank kan krijgen door bacterie vorming