Hoog laag bed

Het hoog laag bed geeft de mogelijkheid dat u de hoogte zelf kunt instellen. Deze uitvoering wordt vaak gebruikt voor personen die langduriger in bed moeten verblijven en deze hoog-laag mogelijkheid nodig hebben. Naast de hoog en laag mogelijkheid, het elektrisch verstellen van de boxspring heeft dit systeem ook de trendelenburg en anti-trendelenburg mogelijkheid. Deze boxspring ziet eruit als een conventionele boxspring maar met alle voordelen en luxe die u zich maar kan bedenken. Wanneer u deze boxspring combineert met het persoonlijk instelbaar matras heeft u het luxe slaap systeem die u zich maar kunt wensen.

Boxspring elektrisch hoog-laag uitvoering trendelenburg anti trendelenburg

Verrijdbare hoog laag boxspring

De boxspring elektrisch hoog-laag uitvoering kan geleverd worden instelbare pootjes, met standaard poten en met wielen onder het frame. Dit geeft de mogelijkheid om het bed te verrijden wanneer dit gewenst is.
Het mooie van het hoog-laag bed is dat u kunt kiezen voor één vlakke of verstelbare uitvoering met daarnaast één boxspring verstelbaar met hoog-laag uitvoering.

Boxspring elektrisch hoog-laag uitvoering, trendelenburg, anti trendelenburg, hoog laag bed, hooglaag bed, thuiszorgbed, anti decubitus matrassen, decubitus matras Boxspring elektrisch hoog-laag uitvoering, trendelenburg, anti trendelenburg, hoog laag bed, hooglaag bed, thuiszorgbed, anti decubitus matrassen, decubitus matrasBoxspring elektrisch hoog-laag uitvoering, trendelenburg, anti trendelenburg,hoog laag bed, hooglaag bed, thuiszorgbed, anti decubitus matrassen, decubitus matras

Hoog-laag systeem voor bestaand ledikant

Wanneer u een bestaand ledikant heeft maar hulp nodig heeft van uw bed om het u comfortabeler te maken is er het hoog-laag systeem die u kunt inbouwen in uw eigen ledikant.
Dit systeem staat op eigen poten en kunt u in het bestaande ledikant met daarnaast een conventioneel systeem plaatsen. Uw bed blijft er hetzelfde uitzien. Uw comfort wordt vele malen groten.
Dit systeem is elektrisch verstelbaar in rug en voetgedeelte en kunt u naar behoefte ook in hoogte verstellen.

hoog-laag bed

 

De hybrid hoog laag bed

De hybrid is het meest innovatieve  verstelbare slaapsysteem. Dit bed biedt u al het slaapcomfort die u wenst. Het bed kan volledig elektrisch versteld worden, het heeft een pull-back systeem en kan zelfs in volledige zit-stand worden gezet. Daarnaast heeft het een hoog-laag verstelling waardoor ook een trendelenburg en anti trendelenburg houding mogelijkheid heeft. Dit bed heeft zoveel mogelijkheden doordat de vier onafhankelijke bed delen in elke gewenste positie gezet kan worden. Naast de instellingen kan het een gewicht dragen tot en met 400 kilogram. Het bed heeft de mogelijkheid van 100 breed tot 180 en is ook op elke gewenste lengte te krijgen. Daarnaast heeft het standaard een massage unit ingebouwd.
Klik op de foto en u ziet de mogelijkheden die het bed u kan bieden

hoog laag bed de hybrid, anti decubitus, matrassen, thuiszorgbed

Standaard mogelijkheden van de Hybrid.
-De Hybrid is volledig elektrisch verstelbaar.
-Pull back systeem.
-Leverbaar met design legs of caster wielen voor de zorg uitvoering.
-Tot 400 kg belastbaar in verstelde uitvoering.
-Massage systeem.
-Draadloze afstandsbediening met mogelijkheid tot bediening via tablet of telefoon.
-Back-up batterij voor bediening bij een stroomstoring.
-Maat 0,98 breed t/m 180 breed
-Dekborden van watervaste betonplex met donker grijs bekleding
Extra
-Hoog-laag  systeem met 400 kg lift vermogen.
-Vijfde motor 24 volt volledig computer gestuurd.
-Trendelenburg en anti-trendelenburg verstellen.

Opties:
-Hoofdeinde in verschillende breedtes, hoogtes en stoffen
-Stoffering van de dekborden in verschilende stoffen
-Uit-val bescherming “design safety rail”
-Uitstap verlichting

Hoog laag lattenbodem systeem met ledikant

Het elektrisch hoog-laag bed is er ook met in een elektrisch verstelbaar lattenbodem uitvoering. Deze uitvoering kunt wanneer u al een ledikant heeft erin plaatsen. Ook is het mogelijk dit systeem als stand-alone (zonder ledikant erom heen) te plaatsen. Of met een ledikant van uw keuze zoals op de foto’s hieronder.

hoog laag bed, hooglaag bed, thuiszorgbed

hoog laag bed, hooglaag bed, thuiszorgbed

hoog laag bed, hooglaag bed, thuiszorgbed

hoog laag bed, hooglaag bed, thuiszorgbed

Trendenlenburg & Anti Trendelenburg

Voor de verzorging is het soms wenselijk om de mogelijkheid van trendelenburg en/of anti trendelenburg te gebruiken. Dit is mogelijk is verschillende hoog-laag systemen.

hoog laag bed, hooglaag bed, thuiszorgbed, anti decubitus matrassen, decubitus matras

hoog laag bed, hooglaag bed, thuiszorgbed, anti decubitus matrassen, decubitus matra

hoog laag bed, hooglaag bed, thuiszorgbed, anti decubitus matrassen, decubitus matra

hoog laag bed, hooglaag bed, thuiszorgbed, anti decubitus matrassen, decubitus matra

hoog laag bed, hooglaag bed, thuiszorgbed, anti decubitus matrassen, decubitus matras