Luchtmatrassen

De luchtmatrassen van Matrair is een zeer luxueus en comfortabel matras die iedereen het comfort kan bieden die ze wensen. Dit matras kan door zijn verstelbare luchtkern op hardheid en ligcomfort ingesteld worden hoe u dit wenst. De luchtmatrassen zien eruit als een conventioneel matras met het verschil dat de kern van de matras geen pocketveer of schuim is maar een luchtkern. Die luchtkern maakt dit matras uniek. U kunt door de kern steviger of zachter in te stellen het matras op elk gewenst comfort krijgen.

Waarom een luchtmatras

Geen twee lichamen zijn gelijk en persoonlijke voorkeur kan verschillen. Maar niet iedereen staat er bij stil dat een lichaam verandert. Iemand kan zwaarder of slanker worden. Een vrouw kan zwanger raken waardoor haar lichaam tijdelijk sterk veranderd. Je lichaam kan door blessures, ziekte of andere oorzaak verandering ondergaan waardoor het een ander comfort wenst. Door middel van de instelling van het matras te veranderen kunt u het matras aanpassen aan uw behoeften.

Een matras van Matrair is hier volledig op aan te passen. Wij noemen dit persoonlijk instelbaar comfort. Voordelen van een Matrair matras:
U kunt zelf uw matras naar wens instellen,
Het matras hoeft nooit gekeerd te worden en is licht van gewicht,
Het matras is geschikt voor alle bed bodems,
U draait minder in uw slaap door de goede lig houding,
Minimale drukpunten, u voelt het nergens “knellen”,
Het matras is geschikt voor rug slapers, zij-slapers en buikslapers.

Slaapproblemen verminderen wanneer u eenmaal het matras goed ingesteld heeft. Hierdoor behoudt het matras zijn goede eigenschappen, het zakt niet door op die plaatsen waar de drukpunten zitten zoals heupen en schouders, iets wat na verloop van tijd bij conventionele matrassen vaak voorkomt.

Boxspring met luchtkernen

Naast de luchtmatrassen die op iedere bodem geplaatst kunnen worden is er ook de Boxspring met luchtkernen. Dit component bed van Sleepways geeft u ook de mogelijkheid om zowel de kern als de toppers te regelen hoe u dit wenst. De luchtkernen kunt u op hardheid instellen. Daarnaast wordt op de luchtkern naar keuze een toplaag geplaatst.
De verschillende toplagen zijn:
toplaag kunt u een keuze uit maken.
pocketveer topper,
traagschuim topper,
lates topper
water afdekking.