Matrair

Het airmatras van Matrair is een luxe en comfortabel matras die naar elk comfort en wens op hardheid en ligcomfort ingesteld  kan worden. Dit kan doordat dit matras een luchtkern heeft. De luchtkern wordt door een elektrische pomp met een afstand bediening op hardheid met meer of minder lucht in de kern ingesteld. De luchtmatrassen zien eruit als een conventioneel matras met het verschil dat de kern van de matras geen pocketveer of schuim is maar een luchtkern. Die luchtkern maakt dit matras uniek. U kunt door de kern steviger of zachter in te stellen het matras op elk gewenst comfort krijgen.

Uitvoeringen van Matrair aimatras

De matras hoes
De Velours matrashoes is een op comfort gerichte zeer hoogwaardige matrashoes. De velours matrashoes onderscheidt zich door een luxueuze uitstraling.
De CoolPlus matrashoes bevat een innovatieve vezelstructuur, die zorgt voor een snelle afvoer van vocht en warmte. Hierdoor blijft de huid langer droog, fris en koel. Deze ademende eigenschappen maken de CoolPlus matrashoes een echte aanrader, vooral in de zomer.
De maten
Het matras is in de breedte maat 70, 80, 90, 100, 140,160, 180 en 200 breed en in de lengte maat 200, 210 en 220
Afdeklaag
Het matras is uitgevoerd met een elastisch schuim dat zacht wordt door druk en warmte. De matras wordt dus zachter als je er op gaat liggen, waardoor je dieper in het matras ligt. Er vormt zich als het ware een mal van je lichaam. Het opencellige materiaal zorgt voor een zeer goede ventilatie en warmteregulering.
Topper
Wanneer u nog meer luxe wenst kunt u op het huisige matras een Pro Topmatras bevestigen. Naast de goede eigenschappen van de airmatras geeft het extra topmatras nog meer comfort en zorgt het voor een nog betere ventilatie en warmteregulering. Het topmatras is afritsbaar en daarmee gemakkelijk schoon te maken.

matrair, airmatras, luchtmatrassenmatrair, airmatras, luchtmatrassen

Slaaphoudingen

Er zijn verschillende slaaphoudingen. De juiste hoeft niet altijd de lekkerste te zijn. Iedereen heeft zijn voorkeur. Buiten een slaaphouding is het wel noodzakelijk om het juiste matras te hebben zodat uw slaaphouding optimaal wordt ondersteunt. Uitleg hierover leest u op de Slaapwijzer

Waarom een Matrair

Geen twee lichamen zijn gelijk en persoonlijke voorkeur kan verschillen. Maar niet iedereen staat er bij stil dat een lichaam verandert. Iemand kan zwaarder of slanker worden. Een vrouw kan zwanger raken waardoor haar lichaam tijdelijk sterk veranderd. Je lichaam kan door blessures, ziekte of andere oorzaak verandering ondergaan waardoor het een ander comfort wenst. Door middel van de instelling van het matras te veranderen kunt u het matras aanpassen aan uw behoeften.

Een matras van Matrair is hier volledig op aan te passen. Wij noemen dit persoonlijk instelbaar comfort. Voordelen van een Matrair matras:
U kunt zelf uw matras naar wens instellen,
Het matras hoeft nooit gekeerd te worden en is licht van gewicht,
Het matras is geschikt voor alle bed bodems,
U draait minder in uw slaap door de goede lig houding,
Minimale drukpunten, u voelt het nergens “knellen”,
Het matras is geschikt voor rug slapers, zij-slapers en buikslapers.

Slaapproblemen verminderen wanneer u eenmaal het matras goed ingesteld heeft. Hierdoor behoudt het matras zijn goede eigenschappen, het zakt niet door op die plaatsen waar de drukpunten zitten zoals heupen en schouders, iets wat na verloop van tijd bij conventionele matrassen vaak voorkomt.

Boxspring met luchtkernen is de Sleepways

Naast het matrair airmatras die op iedere bodem geplaatst kunnen worden is er ook de Boxspring met luchtkernen. Dit component bed van Sleepways geeft u ook de mogelijkheid om zowel de kern als de toppers te regelen hoe u dit wenst. De luchtkernen kunt u op hardheid instellen. Daarnaast wordt op de luchtkern naar keuze een toplaag geplaatst.
De verschillende top lagen zijn:
toplaag kunt u een keuze uit maken.
pocketveer topper,
traagschuim topper,
lates topper
water afdekking.