MLine matras

Een MLine matras heeft een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een revolutionair traagschuim (visco elastische schuim) oorspronkelijk ontwikkeld voor NASA de ruimenvaart. Dit visco elastische MLine-materiaal vormt zich automatisch naar de contouren van uw lichaam, waardoor de bloeddoorstroming verbetert. Hierdoor neemt uw lichaam een ontspannen houding aan, worden spieren en zenuwen minder belast en slaapt u rustiger waardoor u meer energie voor de dag heeft.

Het MLine matras is er in verschillende uitvoeringen zodat er voor elk persoon een passend matras is

Matras Slow motion VIII  stevig
Matras Slow motion VII   soft.
Matras Slow motion VI stevig
Matras Slow motion V  soft
Matras Slow motion IV stevig
Matras Slow motion III soft

 

M-Line Slow Motion 8 matras

De Slow Motion 8 een uniek matras in de HYBRID Premium Series van M Line. De matras combineert een goede ondersteuning van een pocketveer met een innovatieve tussenlaag van gezoneerde schuimballen voor een goede mobiliteit en het comfort van visco-elastisch schuim met het revolutionaire infused Slow Motion Gel. De stevigere fundatiepocket en de hardere tussenlaag met schuimballen zorgen voor de dynamische ondersteuning, een optimale ventilatie en een goede bewegingsvrijheid in bed. De viscoelastisch schuimlaag met iSM-Gel® in de bovenlaag van de matras bewerkstelligt het ongeëvenaarde slaapcomfort en zorgt voor een optimale warmte en vochtafvoer van het lichaam tijdens de slaap. Door de hardere basis van de matras geeft de matras een stevig comfort.

Technische specificaties
Hoogte matras: 26 cm
Aantal matras zones: 7
Ligcomfort: stevig
Handgrepen: ja

MLINE Slow Motion 7 matras

De Slow Motion 7 matras is, samen met de Slow Motion 8, een uniek matras in de HYBRID Premium Series van M Line. De matras combineert een goede ondersteuning van een pocketvering met een innovatieve tussenlaag van gezoneerde schuimballen voor een goede mobiliteit. Het comfort van visco-elastisch schuim met het revolutionaire infused Slow Motion Gel. De fundatiepocket en de tussenlaag met schuimballen zorgen voor de dynamische ondersteuning, een optimale ventilatie en een goede bewegingsvrijheid in bed. De visco-elastisch schuimlaag met iSM-Gel® in de bovenlaag van de matras bewerkstelligt het ongeëvenaarde slaapcomfort en zorgt voor een optimale warmte- en vochtafvoer van het lichaam tijdens de slaap.

Technische specificaties
Hoogte matras: 26 cm
Aantal matras zones: 7
Ligcomfort: medium
Handgrepen: ja

MLINE Slow Motion 6 matras

De Slow Motion 6 matras in de HYBRID Series van M Line  heeft een royale dikte van 26 cm en een duurzame toplaag visco elastisch M Line-materiaal met het innovatieve iSM-Gel®. In dit uiterst comfortabele matras werken alle innovatieve technieken harmonieus samen. Zo zijn de gepatenteerde schokdempers afgestemd op de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones. De lichaamscontouren worden hierdoor nauwlettend gevolgd en optimaal ondersteund. De nieuwe matrastijk zorgt bovendien voor optimale ventilatie en afvoer van lichaamsvocht.

mline matras, mline matrassen, visco matras

MLINE Slow Motion 5 matras

De Slow Motion 5 matras in de HYBRID Series van M Line heeft een royale dikte van 26 cm. De toplaag vormt zich extra soepel naar de contouren van het lichaam, terwijl de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones extra ondersteuning
bieden. Bovendien stimuleren deze pocketveren in combinatie met het opencellige visco-elastisch schuim met iSM-Gel® de ventilatie en afvoer van lichaamsvocht. De Adapt Cover zorgt voor een goede zonering bij de primaire ondersteuning van het lichaam.

mline matras, mline matrassen, visco matras

MLINE Slow Motion 4 matras

De Slow Motion 4 matras is 22 cm dik en heeft een extra duurzame toplaag visco-elastisch M Line materiaal met het innovatieve iSM-Gel®. In dit uiterst comfortabele matras werken alle innovatieve technieken harmonieus samen. Zo zijn de gepatenteerde schokdempers afgestemd op de 7 comfortzones. Uw lichaamscontouren worden nauwlettend gevolgd en optimaal ondersteund. De Adapt Cover zorgt voor een goede zonering bij de primaire ondersteuning van het lichaam.

mline matras, mline matrassen, visco matras

MLINE Slow Motion 3 matras

De Slow Motion 3 mline matras is 22 cm dik. De toplaag vormt zich extra soepel naar de contouren van uw lichaam, terwijl de 7 comfortzones extra ondersteuning bieden. De Adapt Cover zorgt voor een goede zonering bij de primaire ondersteuning van het lichaam.

mline matras, mline matrassen, visco matras