Pocketveer hoog-laagveer

Pocketveer hoog-laagveer

Het pocketveer hoog-laagveer matras is een Speciaal matras onder de pocketveer matrassen. Op het matras pocketveer hoog-laagveer kunnen zowel lichte personen als zwaardere personen goed liggen. De kern van het matras bestaat namelijk uit zowel hoge soepele veren en stevige lagere veren. In praktijk werkt dit als volgt. De lichtere personen maken gebruik van de hoge soepele veer. Mochten u meer ondersteuning nodig hebben op een zwaarder deel van uw lichaam dan wordt dit opgevangen door de lagere stevige veer. De zwaarder personen maken gebruik van de stevige lage veer en op de delen dat ze minder druk nodig hebben zoals bijvoorbeeld de schouder zone maakt u gebruik van de soepele hoge veer. Dit super matras zorgt ervoor dat verschillende gewichten op hetzelfde matras kunnen slapen.

pocketveer matras
Daarnaast zorgt de coolsense traagschuim ervoor dat de warmte niet vastgehouden wordt onder het lichaam. De naam zegt het al deze traagschuim heeft de eigenschap om warmte af te voeren.
Om het geheel heeft dit matras een soft touch tijk. Deze is doorgestikt met koudschuim waardoor de tijk super comfortabel aanvoelt.

cool-sense traagschuim

Elke uitvoering is voorzien van luxueuze handgrepen, een afneembare anti-allergisch tijk, een optimale verluchting kortom, puur slaapplezier verzekerd.
Op een rijtje wat dit matras u kunt bieden:
Soft-touch hoes
Afneembare wasbare hoes
Luxe Handgrepen
Hypoallergeen
Actief pocketveer systeem 7 zone pocketvering
Hoog laagveren
Cool-Gel afdeklaag