Pocketveer matras

Een pocketveer matras is een matras met een hoog ventilatie vermogen. Dit omdat de kern van het matras gevuld is met holle veren waardoor het vocht wat in het matras komt makkelijk weer kan verdampen. De meeste pocketveer matrassen hebben zone verdelingen waardoor ze soepele schouder en heupzone hebben. Dankzij de zeer zachte schouder comfortzone zakt de gevoelige schouder verder weg in het matras, hierdoor wordt een te hoge druk bij de schouders voorkomen wordt. Doordat de schouder en de heup in het matras wegzakken wordt de taille goed opgevangen en krijgt hierdoor een optimale ondersteuning.

pocketveer matras

Het pocketveer matras is in twee hardheden namelijk soepel en stevig. Het aanpassingsvermogen wordt nog eens versterkt door de comfortabele afdeklagen van alleen de allerbeste materialen, zoals HR (dit is koudschuim), latex en traagschuim. Om de pocketveer matras heen zit een matras tijk. Wanneer deze afneembaar is kan hij gereinigd worden.

Dit type matras is uitermate geschikt voor de meeste mensen. Door de enorme diversiteit in afdeklagen is er voor iedereen een comfort die bij hun slaapwensen past. Van alle matrassen is de pocketveer matras degene die de beste vochtregulatie heeft, wat een belangrijke factor is om droog en hygiënisch te kunnen slapen.

Pocketveer met hoog-laagveer

Naast de standaard uitvoering is er ook de pocketveer met hoog-laagveer uitvoering. Dit matras heeft buiten de soepele hoge veren ook stevige lage veren. Dit maakt dit matras geschikt voor iedereen. Wanneer u wat lichter bent van gewicht maakt u gebruik van de soepele veren. Wanneer u wat zwaarder bent of een gedeelte van uw lichaam zwaarder is, maakt u gebruik van de stevige veren. De pocketveer met hoog-laagveer hebben wij met een coolsense traagschuim afdeklaag. De coolsense zorgt ervoor dat deze traagschuim geen warmte vast houd waardoor u heerlijk koel ligt. Naast deze mooie afdeklaag is de tijk van dit matras doorgestikt met koudschuim waardoor het matras een fanatische soft-touch geeft. Dit matras geeft u alle ondersteuning, comfort en een heerlijke nachtrust.