Silvana hoofdkussen

Nekpijn of pijn in je schouders na een nachtje slapen. Dat is niet de bedoeling. Uitgerust wakker worden is het belangrijkste van de hele dag. Om uitgerust wakker te worden kies je één van de 6 Silvana hoofdkussen. Dit kussen is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Het is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten die tot in detail uitgedacht hebben hoe je de nek en schouders optimaal ondersteund. Voor dit kussen zijn  de allerbeste materialen gekozen. Deze ingrediente maakt het kussen geschikt voor iedereen.

Het Silvana hoofdkussen is er in zes verschillende uitvoeringen, van extra zacht tot extra stevig, van laag tot hoger. Tevens is het Silvana hoofdkussen verkrijgbaar in smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Ben je nu klein, groot, lang, een rug of juist een zij-slaper? Voor iedereen is er een Silvana Support kussen! De Silvana kussens vallen onder de gezondheidskussens.

silvana hoofdkussen , silvana support, gezondheidskussen, latex kussen              Geef jezelf dit kussen en bestel hem gemakkelijk online

Welk kussen past bij mij

Het is altijd moeilijk om  het juiste kussen te vinden. Er zijn verschillende modellen voor verschillende lichamen. Ieder lichaam is anders gebouwd. Daarnaast heeft de slaaphouding van een persoon ook met het kussen te maken.
Om het juiste kussen te vinden kunt je de onderstaande vragen volgen. Deze komt dan op het bij jou perfect passende kussen uit.

 

Silvana hoofdkussen opbouw

De bovenvakken van de Silvana kussens zijn gevuld met Comforel®. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling eenvoudig te doseren. Je kunt door vulling uit de vakken te halen het kussen op precies de hoogte brengen wat bij jou past. De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Aegis®. Hierdoor is het Silvana kussen huisstofmijt werend en geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie. Tevens maakt de Aegis® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De neksteun van de Silvana kussens is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen. De Silvana kussens is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

Model: Met neksteun en schoudercontour
Materiaal: neksteun Vita Talalay® latex
Vulling: bovenvakken Comforel® Soft
Materiaal: buitenkant 100% katoen
Anti-allergisch: Ja, behandeld met Aegis®
Navulbaar : Ja, voorzien van ritssluiting
Wasbaar: Ja, wasbaar op 60°C (exclusief neksteun)
Afmetingen: 60×70 cm | 50×70 cm | 60×60 cm
Garantie: 2 jaar