Sleepways

Sleepways is het bed die elke persoon zijn eigen slaapcomfort bied! Dit is Uniek!! Dit slaapsysteem is het uniekst bed die u de mogelijkheid geeft op elk gewenst moment het slaapcomfort van uw bed aan te passen naar uw eigen wensen.
* Op de Sleepways box liggen twee matrassen met luchtkernen. Deze lucht kernen kunt u persoonlijk naar eigen behoefde op hardheid of zachtheid instellen.
* Op deze kernen heeft u de keus uit vier verschillende en makkelijk te verwisselen matras toplagen.
* De matraskern en matras toplagen zitten in één comfortable mooie tijk die door hem dicht te riten ervoor zorgt dat u één twee-pesoons matras krijgt.
* U kunt uit verschillende toplagen kiezen. De toplaag traagschuim-, pocketvering-, latex- of water.

 

Het Sleepways bed wordt standaard geleverd met vier matras top lagen naar keuze (twee componenten per bed helft). Dit heeft twee grote voordelen.
* De levensduur van dit bed is dubbel zolang omdat u de toppers kunt verwisselen.
* Daarnaast heeft u de keus uit vier verschillende mogelijkheden in ligcomfort waardoor u altijd perfect ligt.

Wanneer u de juiste topper heeft gekozen stelt u door middel van een afstandsbediening de hardheid van uw matras kern in.
Het juiste ligcomfort en lekker slapen staat nu niks meer in de weg.

 

Waarom een Sleepways bed?

Iedereen is verschillend. We hebben allemaal onze eigen unieke vorm, gewicht en slaapposities. Daarmee onze eigen wensen aan ons slaapcomfort. Daarnaast is het leven aan verandering onderhevig en is het handig als de omstandigheden wijzigd de mens met deze veranderingen mee kan bewegen. Dit is wat wij bieden van dit unieke systeem. Wanneer onze omstandigheden veranderen, daardoor onze behoeftes veranderen wij onze slaapcomfort kunnen wijzigen zodat we geen slaap verliezen door alles wat er om ons heen gebeurt.

sleepways

 

Een andere reden waarom u nooit meer iets anders wilt?

Sleepways Dit overkomt u niet meer wanneer u op een Sleepways bed slaapt.

Uitgerust wakker worden is wat de toekomst schenkt.

Wordt u midden in de nacht wakker en ligt u niet lekker dan is door middel van 1 druk op de knop de hardheid van uw matras aan te passen.

Sleepways bed maten

Er zijn verschillende mogelijkheden om het bed samen te stellen.
De maat: 150×200, 190×200 of 190×220.
De Kleur: Zwart, donker-grijs, licht-grijs, beige of rood.
De toplaag: keus uit traagschuim, pocketveer, latex of water.
U mag vier toplagen kiezen die meegeleverd worden voor het bed. De prijs voor een compleet sleepways bed inclusief 4 toplagen:

Andere instelbare systemen

Naast Sleepways hebben wij het persoonlijk instelbaar matras die u per 15 cm zelf op comfort kunt instellen. Het matrair airmatras die u door middel van een elektrische pomp op hardheid kunt instellen. Het waterbed en lichtgewicht watermatras die u door middel van meer of minder water in het matras kunt instellen.