Split softside

Split softside heeft de schuimrand  (ledikant zijde) van 20 cm hoog in twee delen van 10 cm gedeeld. Het onderste gedeelte van het schuim is gestoffeerd met stof of leather look. Ook kan het een houten sierlijst rondom hebben of in een ledikant geplaatst zijn. Herdoor ziet u niet de onderste schuimand. De bovenkant van het schuim zit in de onderdeken die onder het schuim doorloopt. Doordat de schuimranden in twee delen is verdeeld kan het bed textiel rondom ingestopt worden. Ook het dekbedovertrek kan op het voeteneinde ingestopt worden.

Split softside-doorsnee                                        Standaard softside-doorsnee

Split softside, Waterbedden, Watermatrassen, waterbed kopen, waterbed leegpompen, waterbed lek, waterbed conditioner  Softside waterbed, Split softside, Waterbedden, Watermatrassen, waterbed kopen, waterbed leegpompen, waterbed lek, waterbed conditioner

Onderdeken split softside

De onderdekens van een split softside wordt standaard onder het schuim vast gemonteerd. Het is ook mogelijk om dit type softside met een losse instop onderdeken te beslapen. Hierdoor wordt het ligcomfort nog soepeler. Dit komt omdat de onderdeken die niet vast zit onder het schuim los kan komen naar gelang het lichaam in het watermatras zakt. Het is niet dat de en onderdeken beter is dan de andere onderdeken. Het heeft met uw persoonlijke slaapcomfort voorkeur te maken waar u het liefste op ligt. Ik de showroom hebben wij beide voorbeelden liggen en kunt daar het verschil voelen.

De afbeeldingen hieronder zijn doorsnee want softside-waterbeddden. De linker is een opbouw van een split waterbed de ander is een opbouw van een standaard waterbed.
Het verschil tussen een standaard en een split softside-waterbed is de split tussen het cijfer 4 en 5. Bij de standaard softside is dit 1 geheel schuim bij de split zijn dit 2 delen schuimen

De softside split staat hier op een zwarte plint, heeft een zwart gestoffeerde onder schuim en een split vaste onderdeken in badstof uitvoering.

Waterbedden, Watermatrassen, waterbed kopen, waterbed leegpompen, waterbed lek, waterbed conditioner

Wanneer u een bepaalde look in uw slaapkamer wenst en toch op water wilt slapen kunnen wij dit meestal voor elkaar krijgen. Wanneer u een foto mailt van een boxspring, een ledikant of een bed die u heeft gezien kunnen wij vaak die look in een waterbed uitvoering leveren.
Hieronder hebben wij enkele voorbeelden voor u geplaatst.

Mogelijkheden van aankleding softside split

Split softside, Waterbedden, Watermatrassen, waterbed kopen, waterbed leegpompen, waterbed lek, waterbed conditioner Split softside, Waterbedden, Watermatrassen, waterbed kopen, waterbed leegpompen, waterbed lek, waterbed conditi waterbed-split-softside-subliemslapen1