Waterbed verhuizen

Het waterbed verhuizen kan op vier verschillende mogelijkheden.
1) Waterbed laten verhuizen door onze waterbedden-service. U kunt telefonisch contact opnemen voor de prijsopgaaf.

2) Waterbed laten leegpompen en eventueel laten demonteren. Het waterbed laten leegpompen kost in regio Amsterdam € 75,- Neem contact op met de waterbedden-service voor exacte prijsopgaaf. Wanneer het waterbed leeggepompt en vacuüm is opgevouwen kunt u het bed zelfs verhuizen, weer monteren en afvullen.

3) De derde manier is dat u het watermatras laat leegpompen en demonteren. Vervolgens verhuist u het gedemonteerde waterbed zelf. Op dezelfde dag of een andere datum komt de waterbedden-service het bed weer monteren en afvullen.

4) De vierde manier is dat u het waterbed laat leegpompen. Wanneer het matras vacuüm is gepompt is het veilig te verhuizen. Wanneer het bed leeg is verhuist u het bed zelf. U kunt het waterbed op het nieuwe adres monteren het afvullen. De waterbedden-service kan dan langskomen om het bed af te maken, eventueel water bij te vullen en te ontluchten.

Om het waterbed te verhuizen kunt u een afspraak maken op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur t/m 20.00 uur op telefoonnummer 0633082439.

Zelf het waterbed verhuizen

Wanneer u zelf het waterbed wilt verhuizen moet het watermatras met een waterpomp vacuüm leegpompen. Wanneer u dit niet goed doet kunt u het watermatras waarschijnlijk weggooien.
Lees onder waterbed leegpompen hoe u dit het beste kunt doen.
Wanneer u het waterbed weer gaat opbouwen en vullen kunt u de instructies leven op waterbed vullen.
Vergeet niet voordat u het watermatras gaat vullen een start waterbedconditioner toe te voegen. Dit voorkomt dat u een bacterie groei in het water krijgt die stank of lucht kan veroorzaken.
Wanneer U het watermatras gevuld heeft moet het na 1 of 2 weken ontlucht worden van de luchtbellen die vers water met zich meebrengen. Misschien moet het na 2 weken nogmaals ontlucht worden. Daarna is het waterbed klaar.

waterbed stinkt, Waterbed leegpompen, waterbed verhuizen, waterbed onderdelen, waterbed conditioner, onderdeken waterbed, waterbed lek, waterbed ontluchten