Waterbedden Service 0633082439

De waterbedden service is te bereiken op telefoonnummer 06 33 08 24 39 op maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 20.00 uur. De waterbedden service van Subliem Slapen wordt al geleverd sinds 1988 en staat voor u klaar om alles wat met uw waterbed te maken heeft op te lossen. Dit kan zijn dat u uw waterbed leegpompen of wilt laten verplaatsen binnenshuis. Of dat u uw waterbed wilt verhuizen naar een nieuw adres. Naast het leegpompen van het waterbed en/of het verhuizen kunt u ook te maken hebben met een lekkage, luchtproblemen of stankmatras.

Waterbedden Service, waterbed stinkt, waterbed leegpompen, waterbed verhuizen, waterbed onderdelen, waterbed conditioner, onderdeken waterbed, waterbed lek, waterbed ontluchten

Waterbed lek

Een waterbed lek klinkt heel eng maar vaak is het minder erg dan het er uitziet. Het belangrijkste is dat uw veiligheidskuip (liner) van uw waterbed heel is. Als de veiligheidskuip heel is kan er niks ernstigs gebeuren. Water kan namelijk niet omhoog vallen, wat inhoud als u niet op uw watermatras gaat zitten het water in uw waterbed bijft staan. Langs de randen rondom het bed zal er water staan. Dit kan u door middel van handoeken ertussen te duwen oplossen. Laat het matras liggen zoals het ligt zodat het water niet onder het matrsa kan lopen.

Waterbed ontluchten

Het waterbed ontluchten is het makkelijkst met een ontluchtingspompje. De gehele uitleg staat onder de link.

Waterbed stinkt

Wanneer een waterbed stinkt heeft u een bacterie groei in het water van het matras. U kunt dit op verschillende manieren oplossen. De eerste manier is om het watermatras met een waterpomp leeg te pompen en opnieuw te vullen met een start conditioner. De tweede manier is om er een antibacteriele kuur aan het water toe te voegen. Deze zorgt ervoor dat de bacterie gedood wordt en het water niet meer stinkt.

Watebed leegpompen

Een waterbed leegpompen kunt u op een veilige manier doen met een waterbedpomp. Bij Subliem Slapen kunt u een waterbed pomp huren. Wanneer u de pomp op het watermatras koppelt krijgt u het matras leeg en vacuum. Dit is een veilige manier om het matras te vervoeren. Voor exacte uitleg omtrent het leegpompen kijk op “waterbed leegpompen” Waterbedpomp

Met de waterbedpomp kunt u op een veilige manier het watermatras leegpompen. Het belangrijkste van het verplaatsen van een watermatras is het vaccuum pompen. Dit doet u met een waterbedpomp. Wanneer het matras leeg is kunt u het veilig verplaatsen zonder dat de stabilisatie verschuift. Wanneer de stabilisatie wel zou verschuiven kunt u het watermatras weggooien.

Waterbed pomp huren

Een waterbed pomp huren kunt u bij Subliem Slapen. Dit kunt u als u een Waterbed pomp huurt.

Waterbed verhuizen

Het waterbed verhuizen kan op verschillende manieren. U kunt het waterbed geheel laten verhuizen. Een andere mogelijkheid is een gedeelte door de waterbedden-service te laten doen zoals het leeg laten pompen en demonteren en de rest van het waterbed zelf weer te vullen.

Waterbed vullen

Waterbed vullen

Waterbedconditioner

Waterbedconditioner

Waterbed plakken

Waterbed plakken

Waterbed reparatieset

Waterbed reparatieset