Wie is Subliem Slapen.

Wie is Subliem Slapen. Wij zijn de beddenspecialist sinds 1987. Door onze lange ervaring als beddenspecialist in zowel waterbedden, matrassen, boxspring, luxe matrassen, hoog-laag bedden en zorgmatrassen kunnen we naar aanleiding van uw wensen het perfecte bed voor u leveren.

Elk mens is verschillend en heeft zijn eigen wensen in ligcomfort. Om een goede nachtrust te kunnen hebben heeft u een bed naar uw wensen nodig en dat leveren wij u. Zekerheid voor uw aankoop kunnen wij u geven. U mag als u dit wenst, voor aanschaf thuis het matras beslapen. Hierdoor weet u 100% zeker dat u de juiste aankoop heeft gedaan. Subliem Slapen heeft naast de verschillende bekende merken die zij voeren ook een serie matrassen die zij zelf ontwikkeld hebben. Het voordeel hiervan is dat de klant precies kan zeggen hoe hij/zij het matras wil hebben. Hierdoor krijgt u het ligcomfort naar uw eigen wens. Wees gerust over de prijs want wij werken met een kleine fabriek waardoor wij de prijs laag kunnen houden.

Voor degene die het matras altijd willen kunnen instellen naar u persoonlijke wensen is er een uniek matras. Het persoonlijk instelbaar matras. Per 15 cm kunt u deze instellen op de hardheid die u wenst. Ook als hij bij u thuis ligt.

Voor degene die wat meer comfort wenst of nodig heeft bij het in en uitstappen van het bed, hebben wij ledikanten en boxspring die in hoogte verstelbaar zijn. De zo genoemde hoog-laag bedden
Buiten dat dit type bed er mooi uitziet, is het doordat het bed zowel in ligcomfort als in hoogte verstelbaar is, het luxste bed onder de bedden.
Deze bedden voldoen aan zoveel regels, dat het zelfs door de zorgsector is goed gekeurd. Dit geeft de mensen die zorg thuis nodig hebben een mooie slaapkamer, comfortabel en luxe bed waarmee de thuiszorg zelfs graag werkt.

Omdat wij onder andere waterbeddenspecialist zijn en druk verlagende matrassen een specialiteit van ons is hebben wij verschillende matrassen die heel geschikt zijn voor mensen die langdurig in bed moeten liggen en/of zorg in bed nodig hebben.
Mensen die door omstandigheden bedlegerig zijn en de hoogste ligcomfort nodig hebben kunnen wij druk verlagende matrassen leveren. De leverancier van de druk verlagende matrassen voorziet 80% van de zorgsector. De personen die in de zorg op dit matras hebben gelegen en daar enthousiast over zijn kunnen nu ook deze matrassen thuis beslapen.

Wij nodigen u uit in onze showroom. Onder het genot van een vers gezet kopje thee of koffie laten wij de verschillende mogelijkheden zien.

Mocht u minder mobiel zijn kunnen wij ook bij u langskomen om nadere uitleg en voorbeelden te laten zien.
Bel ons gerust voor een afspraak.

Wij zien of horen graag van u.
Tot ziens bij
Subliem Slapen